Partnerschap Deltaplan biodiversiteitsherstel

Afgelopen dinsdag hebben we ons certificaat mogen ontvangen voor het partnerschap met Deltaplan Biodiversiteitsherstel.

Deltaplan Biodiversiteitsherstel is een initiatief van natuurorganisaties, boeren, wetenschappers, banken en bedrijven die zich inzetten voor de biodiversiteit.

Dit is essentieel voor de instandhouding van ecosystemen en daarmee een gezonde leefomgeving.

Voor ons, Vivara én Vivara Pro, is biodiversiteit het startpunt in onze missie, visie, proposities en doelstellingen. Met het ontwikkelen, produceren en verkopen van onze natuurbeschermingsproducten en uitrollen van onze projecten willen we maar één ding: bijdragen aan bevorderen van biodiversiteit en natuurbeleving. Daarom werken we in Nederland al 25 jaar intensief samen met Vogelbescherming Nederland, maar ook de Zoogdiervereniging, Natuurmonumenten en andere partners.

Bij Vivara zijn we dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van producten voor een diervriendelijke tuin. Dit doen we door hoogwaardige, innovatieve producten te ontwikkelen volgens onze eigen werkwijze. Zo zijn we er zeker van dat zowel dier als mens voordeel heeft van onze producten. Iets waar we trots op zijn!

Vivara Pro is dé expert in Europa om professionele projecten uit te voeren en producten en diensten aan te bieden voor mitigatie, verbetering van de biodiversiteit, flora en fauna compensatie en duurzaamheid. Dit doen we veelal in nauwe samenwerking met verschillende groene partners.

https://www.samenvoorbiodiversiteit.nl/partner/vivara-pro