PRODUCTGROEPEN

Volledige ontzorging door het plaatsen van voorzieningen

Naast het leveren van producten en voorzieningen kunnen wij ook het plaatsingswerk van zowel tijdelijke als permanente voorzieningen uitvoeren. Denk daarbij aan het ophangen van vleermuiskasten, gierzwaluwkasten en het plaatsen van insectenhotels, tillen en paalkasten.

Hierbij is een groot voordeel dat wij zelf onze producten ontwerpen, testen en produceren. Zo weten wij precies hoe deze het meest efficiënt ingezet kunnen worden. Naast het plaatsen van standaardproducten uit ons assortiment is ook maatwerk mogelijk.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door onze projectleiders, soms in samenwerking met onze partners. Indien nodig worden de werkzaamheden uitgevoerd met behulp van een hoogwerker of een verreiker.

VCA gecertificeerd Vivarapro

VCA gecertificeerd

VCA VOL staat voor VGM Checklist Aannemers Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden.

Onze projectleiders zijn VCA VOL gecertificeerd. Daarmee tonen we aan dat we bekend zijn met alle voorschriften, wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en het voorkomen van arbeidsongevallen.

Natuurlijk houden wij onze kennis en kunde op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu goed op peil. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
Copyright Vivarapro
Sitemap