Wie wij zijn

Vivara Pro is de expert in Europa om professionele projecten uit te voeren en producten en diensten aan te bieden voor mitigatie, verbetering van de biodiversiteit, flora & fauna compensatie en duurzaamheid.

Wat ons uniek maakt:

Eigen productontwikkeling. Innovatief en op de hoogte van de nieuwste productontwikkelingen.

Samenwerking natuurbeschermingsorganisaties. Gezamenlijk verbetering van de biodiversiteit, producten aanbevolen door partners en financiƫle ondersteuning aan groene partners.

We maken onze producten zelf.

Eigen adviseurs. Snel en professioneel contact met onze klanten.

Eigen projectuitvoer. Wij doen de complete projectuitvoering of in samenwerking met ons gespecialiseerde partnernetwerk.

Geschiedenis van Vivara Pro

De oorsprong van Vivara ligt bij natuurbeschermingsproducten voor gebruik in de eigen tuin. Producten zoals premium vogelvoer, voedersystemen, nestkasten, natuurvriendelijke beplanting, boeken en educatieve producten. Vivara is in 1994 van start gegaan en telt ongeveer 300 medewerkers. Vanuit Vivara is in september 2014 de business unit Vivara Pro gelanceerd.

Vivara Pro is ontstaan door de grote vraag naar producten voor professionele organisaties voor natuurinclusief bouwen en het vergroten van de biodiversiteit.